SERVICIILE NOASTRE

Branding

Brandurile puternice comunica prin identitate vizuala atat pe plan intern cat si pe plan extern pastrand disciplina si standardul vizual continut in manualul de brand.

Foto – Video

Un produs sau serviciu se cumpara mai intai “din priviri”. De aceea fotografia trebuie sa atraga atentia, sa il scoata in evidenta si sa-i adauge valoare.

Website

Popularizarea pe retelele sociale, accesibilitatea site-ului pe cat mai multe tipuri de dispozitive, designul, mentenanta si functionalitatea isi spun cuvantul in eficienta unui website.

Promovare

Site-urile se lupta intr-un fel sau altul pentru trafic si o pozitie buna in motoarele de cautare. Prin optimizare corecta noi iti putem asigura locul pe podiumul Google in prima pagina.

Printuri Mici

Tiparirea flyerelor se face in tipografia noastra, pe baza machetei primite de la client sau realizata de catre noi. Afise, pliante, flyere, brosuri, etc., la orice dimensiune si cantitate.

Printuri mari

Realizam printuri de mari dimensiuni pe orice material folosind cea mai noua tehnologie HP, 100% ecologica. Bannere, autocolante, mesh-uri, bond, forex sau orice alt material.

BTL

O campanie BTL presupune multa implicare, creativitate si cunoaste rezultate imediate. Fidelizarea consumatorului este scopul principal al acestor campanii.

Newsletter

Echipa noastra va analiza campaniile de email marketing si va contura un drum de urmat bazat pe cele mai bune practici astfel incat sa obtineti rezultate optime pe viitor.

Productie publicitara

Producem bannere de mari dimenisuni, litere volumetrice iluminate cu LED, casete luminoase, totemm-uri bond, decoratiuni spatii comerciale, placari fatade bond.

TV – Radio

O campanie publicitara inspirata are un impact mult mai mare decat cateva reclame sporadice aruncate la intamplare pe canalele media.