Cum email marketing-ul devine unul dintre canalele de comunicare preferate ale specialistilor in marketing de pretutindeni, este din ce in ce mai dificil sa obtii rezultate bune fara o strategie care sa te diferentieze de ceilalti. Echipa noastra va analiza campaniile voastre de email marketing si va contura un drum de urmat bazat pe cele mai bune practici astfel incat sa obtineti rezultate optime pe viitor.

Newsletter Publicitate Ms Graphix Buzau

Trimite imediat

La noi campania ta poate fi creata si expediata in 2 minute indiferent ca vrei sa trimiti newsletter in format HTML sau un format text sau in ambele formate. Garantat!

Email marketingul este stiinta care studiaza modalitatile de promovare a unei afaceri online, prin intermediul adreselor de email.

Frumusetea acestui serviciu consta in simplitatea cu care iti permite sa pastrezi permanent legatura cu clientii – astfel incat, noile oferte, promotii, servicii etc sa ajunga in ochii lor cat mai frecvent. Astfel, utilizatorul obisnuit, pentru a putea primi informatiile dvs prin email, va trebui sa treaca prin urmatorii pasi:

  1. Inregistrarea adresei de email
  2. Confirmarea adresei de email
  3. Primeste noutatile dvs
Newletter Publicitate Ms Graphix Buzau