Litere Volumetrice Led

Literele volumetrice led sunt colorate in orice nuanta prin dispersie apoasa intr-o incinta izolata si controlata termic si trec usor testele de temperatura si radiatie solara specific climatului temperat continental al tarii noastre. La cerere se poate aplica peste litere volumetrice led un strat de lac transparent cu rol de protectie UV si pentru un efect vizual deosebit.

Iluminarea literelor volumetrice led se face cu leduri superflux iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este de la 6Lm – 15 Lm. Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LEDuri este solutia perfecta pentru o gama variata de aplicatii, de la iluminat litere volumetrice led la decoratiuni interioare si chiar tuning auto . Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata iar consumul de energie este de 0,5 W / modul.

Printre multe alte beneficii, LED-urile pot fi utilizate atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior, facand posibilitatile de creativitate infinite. In multe cazuri, luminile sunt complet programabile si permit spre afisare, o gama larga de culori.