Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Aplicatii institutii invatamant superior

Nimeni nu poate nega faptul ca institutiile din invatamantul superior au nevoie de oportunitatile exceptionale pe care tehnologia le poate oferi. Aplicatiile mobile destinate Universitatilor servesc un dublu scop.
Se urmareste atat imbunatatirea relatiei cu studentii prin informarea permanenta a acestora, cat si declansarea impulsului pentru viitori studenti, prin posibilitatea de a se informa cu privire la facilitatile oferite, in acest fel reusind sa simta o foarte mica parte din ceea ce vor avea sa le ofere anii de studentie.

Aplicatie transmisie live post tv!

In medie, un roman are 17 aplicatii instalate pe smartphone, iar lunar sunt folosite aproximativ 8 aplicatii. Locurile unde smartphone-urile si tabletele sunt utilizate cel mai adesea sunt acasa, la serviciu, in mers, la cafenele, magazine si bineinteles in timpul calatoriilor.
Interesant este ca smartphone-urile au devenit atat de importante incat o treime ar renunta mai degraba la televizor decat la telefon. Asta pentru nevoia tot mai mare de a fi in permanenta informat urmarind cele mai recente stiri, de socializare prin accesarea retelelor cunoscute si de a afla informatii despre diferite locuri, cafenele, restaurante, magazine..( si putem continua ).

Aplicatii smartphone clinici, cabinete, laboratoare medicale

Prin intermediul unei aplicatii mobile puteti atinge noua generatie de utilizatori, dandu-le acces facil la informatii esentiale pentru ei. Aplicatiile mobile pot fi integrate cu aplicatiile web, putand astfel sa profitati la maxim de avantajele interconectivitatii. Aplicatiile mobile pot fi folosite din varii motive impreuna cu aplicatiile web sau website-uri pentru generarea de lead-uri, pentru activitati operationale curente sau pentru cresterea vanzarilor.